Будні "високодуховних": У російському місті Дід Мороз замість цукерок роздав дітям смоктальний тютюн

Невідомий чоловік у костюмі казкового персонажа роздавав снюс біля входу у гімназію.

Росіянин в костюмі Діда Мороза в Пензі пропонував дітям снюс (смоктальний тютюн) замість цукерок. Про це пише РІА «ПензаЗМІ», передають Патріоти України.

Дід Мороз роздав неповнолітнім снюс біля гімназії №1. Він замаскував тютюн під солодощі. Раніше інформація про роздачу снюса невідомими в костюмі Діда Мороза активно поширювалася в соцмережах.
У деяких торгових мережах РФ триває реалізація смоктального тютюну, так як виробники замінюють тютюн на чистий нікотин або суміші із нікотином. Останнім часом в ЗМІ все частіше з'являється інформація про випадки отруєння снюсом.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...