Будьте готові до випробовування заздалегідь: Лікар Комаровський розповів про згубний вплив COVID-19 на психіку

Лікар і телеведучий Євген Комаровський попередив про згубний вплив коронавірусної інфекції на душевне здоров'я людини. Крім прямого впливу вірусу на нервово-психічну сферу, є ще один небезпечний шлях: коли шкоду коронавіруса посилюють інформатаки. Про це лікар попередив в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«До 30% хворих з важкими формами мають депресію, суїцидальні спроби. Це дуже серйозна проблема, якою зараз стурбовані клініцисти в усьому світі», - пояснив Комаровський.
За словами доктора, коронавірус дійсно впливає на мозок, але цей процес слабо вивчений. А ось процес розвитку депресій на тлі загальної тривожності і страху захворіти якраз-таки добре зрозумілий. «Величезна кількість людей впадає в депресію. По-друге, прояви депресії посилюються дефіцитом кисню і загальною слабкістю, які характерні для проявів ковіда. Тому вплив вірусу на психіку однозначно присутній. Але негативний вплив телевізора однозначно перевищує негативний вплив коронавіруса», - переконаний Комаровський.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...