​Будьте готові, любі українці: Синоптики ​попереджають, що спека посилиться. Однак місцями пройде життєдайний дощ

У четвер, 20 червня, в Україні буде як і раніше жарко. Особливо висока температура позначиться на східних і південних областях країни, де дощів чи ні, або їх дуже мало.

У четвер, 20 червня, в Україні буде спекотно. Особливо висока температура позначиться на східних і південних областях країни, де дощів чи ні, або їх дуже мало, прогнозує синоптик Наталія Діденко, зазначають Патріоти України.

«У цих районах очікується + 33 + 35 градусів. Також в цю гарячу зону потрапляє і Дніпропетровська область. На решті території України - до + 29 + 33 градусів.

Дощі з грозами в четвер пройдуть - локально! - на заході, півночі, місцями вздовж річки Дніпро і в Одеській області », - прогнозує синоптик Наталія Діденко.

У Києві 20 червня очікується + 30 + 32 градуси, але є ймовірність короткочасного дощу з грозою.

За прогнозами Наталії Діденко, до кінця тижня спека в Україні посилиться в Україні, лише в західних областях в суботу, 22 червня, буде трохи прохолодніше. Там же найбільш вірогідні дощі з грозами.

«З 25-26 червня поступово спека послабшає в більшості областей України. Температура води в Дніпрі становить +25 +26 градусів. Купайтеся з розумом і обережністю, одним словом, на здоров'я», - радить синоптик.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...