"Будьте кулаком, а не пальцями!": Герой України прокоментував скандал з його атестацією в ЗСУ

Євгена Межевікіна хотіла звільнити через примху високопосадовця в погонах.

Євген Межевікін. Фото: соцмережі.

Герой України Євген Межевікін, який захищав країну на Донбасі, в тому числі і в районі Донецького аеропорту, якого зібралися непомітно звільнити з посади заступника начальника управління підготовки однієї з військових частин за профнепридатність, подякував усім, хто підтримав його в скрутну хвилину, передають Патріоти України.

Він закликав суспільство боротися з тими, хто роз'єднує країну і не мовчати, якщо стає відомо про несправедливість. «Тому що багато посадових осіб було і при старій, і при новій владі! Будьте кулаком, а не розсунутими пальцями!», - написав військовослужбовець на своїй сторінці в Facebook.
Він також зазначив, що як такого тестування на своїй теперішній посаді він не проходив. А результат в «три бали» і висновок, що «Адам» не відповідає займаній посаді - це «примха посадової особи в офіцерських погонах».

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...