"Будьте людянішими": Боєць ЗСУ емоційно висловився про ялинки у містах під час війни

Боєць батальйону "Айдар" Стас "Осман" Бунятов висловився щодо доцільності встановлення новорічних ялинок у містах під час війни, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі "Говорять снайпер" український боєць закликав не забувати, що в Україні ростуть діти, для яких світкова атмосфера має значення. "Так, наразі це не супер-важливо , але пам’ятайте що у нас є маленькі діти, яким попри війну і ракети, фронт і втрати, в 4 рочки треба бачити ялинку, вірити в Санту, отримувати подаруночки, навіть якщо немає батьків", - написав вын.

"Осман" зазначив, що выйськові надають допому українському дитячому будинку, який виїхав в Туреччину. "Скажете: "Не на часі?". Та клав я б*лт на того, хто придумав цю фразу, для них зараз і наші життя "не на часі". Будьте людянішими, тим паче на ялинку ніхто з бюджету кошти не виділяє, досить зрадо**бити з приводу та без", - додав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...