Будьте обачні! Окупанти готують нові провокації - хочуть обстріляти православні храми у Великодню ніч

Рашисти, скоріш за все, готують нову провокацію на Великодну ніч – обстріл православних храмів. Це нібито має відбутися у 5 областях. Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України, передають Патріоти України.

Зокрема, кілька пропагандистських ЗМІ поширили публікацію про "підготовку обстрілів". Буцімто, "з націоналістів сформовано понад 70 мобільних груп на автомобілях, які обстрілюватимуть з мінометів православні храми у Великодню ніч, щоб потім звинуватити у цьому військових Росії".

При цьому пропагандисти наводять конкретний перелік областей України, де це "може відбутися":

  • Запорізька;
  • Миколаївська;
  • Одеська;
  • Сумська;
  • Харківська.

У відповідних регіонах є висока ймовірність діяльності диверсійно-розвідувальних груп ворога. Про це повідомляє і міноборони РФ, яке стверджує, що Київ готує "витончені жахливі провокації" з численними жертвами. У Центрі протидії дезінформації закликали українців бути дуже уважними та максимально обережними.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...