Будьте обережні! - У мережі з'явилося попередження для батьків підлітків про нову дуже небезпечну гру (відео)

Небезпечна гра почала поширюватися по всьому світу і батькам показали наслідки забав підлітків.

У світі почала поширюватися нова небезпечна гра серед дітей і підлітків. Вона веде до підвищеного травматизму і може стати причиною трагедії. У мережі з'явились відео нової гри і попередження для батьків, передають Патріоти України.

Першими від цієї гри постраждали підлітки в Ізраїлі, а потім почали з'являтися повідомлення з інших країн. Школярі отримують важкі травми голови і хребта. Відео стали передавати в батьківських чатах. Суть гри: троє підлітків стають поруч один з одним, а посередині стає хтось молодший, зазвичай це дитина, яка навіть не підозрює про небезпеку.

Спочатку стрибок здійснюють ті діти, які старші, а потім закликають це зробити молодшого. Коли він підстрибує, старші роблять підніжку, і він падає на підлогу.

Таке падіння веде до травм спини, хребта, а також до серйозних травм голови.

В соціальних мережах почали поширювати відео цієї гри і закликають батьків поговорити з дітьми та пояснити всі катастрофічні наслідки таких забав.

Наголошується, що зафіксовано вже кілька летальних випадків після таких ігор, а також безліч потерпілих, яким тепер потрібно дороге лікування та реабілітація після серйозних травм хребта.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...