Будьте обережні: 18 листопада в Києві оголошено жовтий рівень небезпеки

Щоб уникнути аварії на дорогах міста, фахівці рекомендують водіям уникати високої швидкості і різких маневрів на дорозі.

У Києві на понеділок, 18 листопада, оголошено жовтий рівень небезпеки. Вночі та вранці очікується щільний туман, а видимість на дорогах знизиться до 200-500 метрів. Про це попередив Український гідрометцентр, передають Патріоти України.

Щоб уникнути аварії на дорогах міста, фахівці рекомендують водіям під час туману уникати високої швидкості і різких маневрів на дорозі. Важливо тримати безпечну дистанцію, а при зупинці вмикати аварійну світлову сигналізацію, щоб не залишитися непоміченим на узбіччі. При наявності протитуманних фар рекомендується включати їх одночасно з ближнім світлом.
Нагадаємо, раніше синоптики пообіцяли, що період порівняно теплої погоди завершується, з 18 листопада погоду в Україні визначатимуть холодні арктичні повітряні маси. Почнеться похолодання, протягом тижня можливі нічні заморозки, а 21 листопада очікується штормовий вітер.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...