Будьте пильні та приходьте заздалегідь? Поїзд "УЗ" поїхав із Дніпра раніше графіка, багато пасажирів не встигли сісти

Укрзалізниця потрапила в страшний скандал у Дніпрі через новий графік курсування поїздів. Інтерсіті 738 виїхав зі станції майже на 10 хвилин раніше, і натовп пасажирів просто залишися на пероні. Деталі повідомили на сторінці Громадського контролю Укрзалізниці у Facebook, передають Патріоти України.

"Пасажири, у яких на сьогодні були квитки з Дніпра в Київ на Інтерсіті 738 з відправленням з Дніпра о 10:00 – залишилися на пероні. Згідно зі зміненим графіком, поїзд повинен був відправитися о 10:00. А за фактом поїзд вирушив о 9:53. Дно пробито. Натовп людей залишився на пероні", - йдеться в повідомленні.

У коментарях до повідомлення не всі користувачі підтримали провину Укрзалізниці. Деякі впевнені, що пасажири самі винні, оскільки не прибули за 15 хвилин до відправлення поїзда.

  • А що цьому натовпу заважало бути на платформі хоча б за 10-15 хвилин до відправлення? Дно пробито, але не в УЗ, а у наших людей, які мають вічну звичку бігти за транспортом. Якщо цей факт з вини УЗ – дана організація компенсує фінансові втрати пасажирів. Погано одне – втрачено час цих людей.
  • Відправлення поїзда раніше графіка – серйозне порушення взагалі-то. 10 хвилин – може бути пересадка з іншого поїзда.
  • Різниця в 7 хвилин. Сім хвилин! Не сім годин. Я впевнений, що більшість людей, в тому числі й ви, приходите заздалегідь. А не секунда в секунду.
  • Є різні ситуації – стиковка, пересадка, банально купив останній квиток за 10 хвилин і тільки вийшов на платформу. Я плачу за послугу (а цей потяг із категорії не найдешевших) і чекаю на нормальне виконання. Якщо я знаю, що поїзд о 10:00, я розраховую на це.

Варто зазначити, що якщо звіриться з графіком, то поїзд у Дніпрі стоїть всього 5 хвилин – на висадку і посадку пасажирів. Він прибуває із Запоріжжя о 9:55 в Дніпро, а потім їде о 10:00 на Київ. І сьогодні вранці поїзд виїхав зі станції Дніпро раніше, ніж він мав туди приїхати.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...