Будьте здорові! Лікар прогнозує сплеск бронхіальної астми у дітей через антисептики (відео)

Часте використання санітайзерів сприяє виникненню безлічі стійких до них бактерій.

Лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, що часте застосування дезінфекційних засобів у зв’язку з пандемією коронавірусу може спровокувати сплеск бронхіальної астми у дітей. Про це він повідомив в інтерв’ю грузинському каналу “Іліон-ТВ”, передають Патріоти України.

За його словами, часте використання санітайзерів сприяє виникненню безлічі стійких до них бактерій. Тому дітям не варто зловживати застосуванням антисептиків, оскільки це знижує їхній імунітет. “Дитина не повинна жити в чистоті. Чистота – запорука алергії. Батьки цього не розуміють. Чим чистіші руки, тим менше контактів з мікробами, тим менш тренована імунна система», – пояснив лікар.

Окрім того, таке масове використання дезінфекційних засобів загрожує збільшенням кількості алергічних захворювань. “Від коронавірусу мало дітей помруть або стануть інвалідами, ну то що ми через півроку-рік будемо мати страшний підйом бронхіальних астм у дітей, це доведеться нам всім розсьорбувати” – наголосив Комаровський.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...