"Будто пытаются намекнуть, что люди - скот": Предстоятель УПЦ МП на Великдень "закидав" прихожан яйцями (відео)

У цьому році на свято Пасхи священики внесли нові традиції в церковну церемонію. На Харківщині батюшка облив прихожан водою з відра, в Києво-Печерській лаврі митрополит Онуфрій кидався крашанками в паству. Відео наводить Telegram-канал Інсайдер, передають Патріоти України.

На нові ритуали віряни реагували по-різному: дехто з присутніх намагався ловити пасхальне частування, а хтось з вереском намагався ухилитися.

У соцмережах нові лаврські традиції зустріли без захвату:

Аналіз фото з Лаври підтверджує: заклик влади дотримуватися карантинних норм було проігноровано. Люди в храмі були без масок і про півтораметрову дистанцію всі аналогічно забули.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...