"Буду на утриманні дружини": Віктор Павлік описав майбутнє з 26-річною коханою, яка скоро народить дитину

Артист 55-річний Віктор Павлік розповів, що колись йому доведеться бути на утриманні 4-ої дружини 26-річної Катерини. Він зазначив, що налаштований працювати "скільки Бог відзначив", бо має ще виростити сина. Кохана співака народить через декілька місяців, передають Патріоти України.

"Уже навіть знаємо, яке ім'я йому дамо – Архангел Михаїл. Катя з дитинства мріяла, коли у неї буде хлопчик, назве його Михайлом. Переді мною стоїть дуже велике завдання виховати його, поки я ще можу, поки я ще маю можливість. Маю сили поставити на ноги. Єдине, що я розумію – коли йому буде 20, мені буде 75 років", - зауважив виконавець.

У програмі "Ранок з Україною" він розповів, що завершувати кар'єру після народження сина поки не планує. "Не думаю, що я покину кар'єру і займатимусь вихованням сина. Бачу, Катя налаштована виховувати і бути з дитиною. І їй це не має заважати робити свою справу, а я, поки Бог мені відзначив, - буду співати", - сказав Павлік.

Артист ставиться серйозно до того, що дружина працює блогеркою. "За інтернетом майбутнє. За YouTube-каналом, за Instagram майбутнє. Я навіть не сумніваюсь у тому, що настане такий час, коли я буду на утриманні у дружини. Сподіваюсь, що вона мене не вижене з дому, а буде все-таки допомагати, утримувати і водити за ручку через дорогу", - зазначив співак.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...