"Буду тя лупити, шо фрас тя возьме": У закарпатській школі неадекватна вчителька математики залякує учнів (відео)

У коментарях зазначають, що це школа у Верхньому Водяному, що на Рахівщині. Відео, яке обурило закарпатців, опублікував Йосип Бережанський, його зняли учні на уроці математики, передають Патріоти України.

У відео жінка кричить "ти, лайдаку нещасний", "говори, бо тя зараз буду лупити", та "зараз ти здохнеш". "Юре, ти плачеш тепер?" - запитала вчителька після стусана.

Як повідомили Mukachevo.net у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області, звернень щодо цього інциденту до поліції наразі не було.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...