"Буду вітатися": Тарас Тополя здивував ставленням до Олега Винника

Соліст гурту "Антитіла", співак Тарас Тополя, який служить у лавах ЗСУ, прокоментував поведінку колеги Олега Винника, який втік за кордон під час війни, передають Патріоти України.

Тополя переконаний, що привітався б зі скандальним виконавцем у разі їхньої зустрічі. Захисник запевняє, що навіть попри незрозумілі вчинки чи вислови Винника, він не в праві принижувати його. "Хто я такий, щоб проявляти якусь зарозумілість по відношенню до іншої людини. Буду вітатися, бо в першу чергу це людина. Що б він там не робив, що б не чудив. Але окрім москалів. Це людина, це українець. Я можу сто п'ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу. Бо я що пуп тут, щоб не протягнути руку й не привітатися?", - сказав Тополя в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Окрім того, Тарас зачепив тему мобілізації й зізнався, яким би хотів бачити цей процес для українських артистів. Так, на думку співака, всі творчі люди могли б допомагати війську згуртовано за допомогою окремої спеціальної військової частини. Зокрема, він вбачає користь у своїй ідеї за умови, якщо кожен з таких мобілізованих зірок щомісяця виконуватиме поставлені командуванням завдання.

"Вважаю, що давно треба було на рівні Міністерства оборони створити окрему військову частину, куди мобілізувати креативний кластер. Це музиканти, артисти стендапери, поети… Всі, хто можуть через творчість надихати військових, акумулювати ресурси, доносити правду про український спротив. Зібрати всіх в одне місце, поставити у стрій і почати цим керувати. Щоб був офіцерський склад, який би казав: "Антитіла", ви маєте в місяць дати не на першій лінії, а десь в штабі друга-третя лінія, умовно чотири концерти в місяць, підняти дух бійцям. Сядьте й поговоріть з ними, поспівайте, дайте змогу відпочити й сфотографуватися", - пояснив артист.

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...

Як у анекдоті: ДПСУ затримала зятя і тещу, які прикинулись "молодятами", щоб виїхати за кордон

неділя, 15 вересень 2024, 22:40

Зять і теща вигадали схему, за допомогою якої збиралися виїхати за кордон. Вони прикинулися "молодятами", щоб потрапити до Німеччини, передають Патріоти Україниз посиланням на Держпогранслужбу. "Ще одна пара "молодят" - 56-річна жінка з 39-річним чолов...