Будуть лише проблеми! Що в жодному разі не можна міняти у своєму автомобілі

Попри те, що існує великий вибір найрізноманітніших марок і моделей автомобілів, автомобілісти після придбання машини, намагаючись підлаштувати її під себе, щось у ній змінюють. Але в деяких випадках, як наголошують експерти, це загрожує проблемами з законом, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Що в жодному разі не можна змінювати в автомобілі

  • Багато водіїв в Україні змінюють оптику у своїх автомобілях. Зокрема, для кращої видимості в темноті ставлять ксенонові або галогенні фари на авто. За словами експертів, робити це не можна, якщо це не передбачено конструкцією транспортного засобу. За подібні дії передбачено штраф у розмірі 510 грн згідно з ч. 2 ст. 122 КУпАП.
  • Деякі автомобілісти замість штатного акумулятора в автомобілі ставлять батарею меншої ємності, аргументуючи це тим, що вона швидше заряджатиметься. Насправді це твердження позбавлене сенсу, оскільки під час заряджання лише поповнюється заряд, який було раніше витрачено, а батарея меншої ємності просто розряджатиметься швидше.
Джерело: ТСН.ua

"Таке дійство не називається вбивством": У РПЦ назвали війну проти України "лікуванням", а Росію - "хірургом"

вівторок, 15 жовтень 2024, 17:50

Представник РПЦ, митрополит Єкатеринбурзький та Верхотурський Євген заявив, що повномасштабна війна РФ проти України є процесом "лікування", а Росія у ній виступає в ролі "хірурга", який проводить операцію, щоб видалити "щось, що несе в собі смерть" Пр...

Під "ударом" мозок: Вчені пояснили, чому сучасні люди надто часто почуваються втомленими

вівторок, 15 жовтень 2024, 17:22

Сучасна людина часто може скаржитись на відчуття втоми, навіть попри відсутність фізичної активності. І вчені з’ясували, що це не випадково, передають Патріоти Україн. З того моменту, як людина прокидається, її життя сповнене рішень – від думки про що ...