Будуть перевіряти документи і шукати вибухівку: В Україні терміново посилюють заходи безпеки в дев'яти областях

Після захоплення терористом заручників у Луцьку прийнято рішення терміново посилити заходи безпеки в дев'яти областях України, щоб не допустити дестабілізації оперативної обстановки і попередити акти тероризму. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Національна поліція України, передають Патріоти України.

Заходи безпеки посилюють на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Для цього в центральних частинах обласних центрів і в громадських місцях, де може перебувати значна кількість громадян, будуть нести службу поліцейські наряди. До їх складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Відзначається, що правоохоронці патрулюватимуть вулиці населених пунктів, територію автостанцій та залізничних вокзалів. Крім того, на в'їздах/виїздах з обласних центрів виставлять мобільні пости.

Поліцейські будуть перевіряти документи у підозрілих осіб і зможуть проводити поверхневий огляд. Особливу увагу звертатимуть на підозрілі речі і предмети (пакети, коробки, ящики), в які можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали і вибухові пристрої.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...