Будуть повертати гроші: Влада Сицилії розповіла, як буде повертати туристів

Влада італійського острова Сицилія після завершення пандемії коронавірусу планує оплачувати туристам половину вартості авіаквитків. Так хочуть відновити потік туристів, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Влада також планує зробити безкоштовною для туристів кожну третю ніч в готелі, усі квитки в музеї та в місця археологічних розкопок. Такі ваучери будуть доступні на туристичному сайті острова. На програму знижок виділили 50 мільйонів євро.

В ООН раніше повідомляли, що 96% всіх туристичних напрямків світу закрилися для туризму у зв'язку із запровадженням урядами країн світу обмежень для іноземних туристів, аби стримати поширення коронавірусу.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...