"Будинок із зіркою": Данилко купив ще одну квартиру на Хрещатику за 350 тис. доларів (фото, відео)

Андрій Данилко перед новорічними святами зробив собі розкішний подарунок. Він купив нову квартиру на Хрещатику, 25. У цьому будинку у артиста вже є житло, але зайва квартира не завадить. Про це розповіли в розслідуванні Kyiv.Live на YouTube, передають Патріоти України.

Андрій Данилко вже протягом десяти років живе в будинку, який розташований в самому центрі столиці, на Хрещатику, 25. Його ще називають "будинок із зіркою".

За цей час артист встиг придбати у власність майже весь під'їзд, включаючи видову мансарду на останньому поверсі. Останні ж дві квартири, які артист придбав у 2010 році, обійшлися йому в 1 мільйон 200 тисяч доларів. До речі, після Євробачення вже ні для кого не було секретом, що "Сердючка" живе в будинку з зіркою на Хрещатику.

Нова квартира Данилко в цьому ж будинку має площу близько 100 квадратних метрів. У ній три кімнати. Вартість таких апартаментів становить не менш 350 тисяч доларів. Сусіди дуже раді тому, що в їх будинку живе зірка українського шоу-бізнесу. Люди раді, що завдяки Данилко будинок не "декомунізували" і не демонтували звідти зірку.

Близьке оточення Андрія говорить, що він обожнює такий стиль в архітектурі, як "сталінський ампір". У його квартирах дуже багато речей, родом з СРСР.

Данилко розповідає, що любить так звані теплі речі, які йому нагадують про хороших людей.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...