Будинок-монстр у Києві та елітний особняк у Лондоні: Як живе Андрій Шевченко після 1/8 фіналу Євро-2020 (відео)

Андрій Шевченко вже майже 20 років розривається між Лондоном і Києвом. У Лондоні у легендарного футболіста і тренера української збірної є величезний маєток, а в Києві – квартира в будинку-монстрі на березі Дніпра. Як живе тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, розповіли в програмі "Викриття" на телеканалі Live, передають Патріоти України.

Величезний маєток на околиці Лондона, в селищі Вірджинія-Уотер Шевченко купив на початку 2000 років. Вартість цього елітного будинку близько 14 мільйонів доларів. У ньому дев'ять спалень, власне озеро біля будинку, спа-салон, басейн і величезний гараж для суперкарів. Там живе дружина футболіста - ексмодель Христина Пазик і четверо синів.

Нещодавно Андрій Шевченко та Христина Пазик відсвяткували 17-ту річницю спільного життя. Американка польського походження Христина Пазік була успішною моделлю і манекенницею, але закінчила кар'єру, коли вийшла заміж за найвідомішого українського футболіста.

Вона зайнялася будинком і сім'єю і народила Шевченко чотирьох дітей. Старшому Джордану – 16 років, Крістіану – 14 років, Олександру - 8 років, Райдеру-Габріелю - 7 років.

По стопах батька пішов тільки один син - 14-річний Крістіан, він навчається у футбольній академії клубу "Челсі" і місцеві таблоїди його називають "Бебі-Шева" У Києві в Андрія Шевченка є квартира в елітному будинку-монстрі, який розташований недалеко від стадіону "Динамо", на вулиці Грушевського.

Христину Пазик і дітей футболіста там бачили неодноразово, але в Україні сім'я Шевченка буває досить рідко, найчастіше в столиці футболіст живе на самоті.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...