Будинок перетворився на гігантський смолоскип: У Мілані спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці (фото, відео)

У неділю, 29 серпня, вогонь практично знищив 15-поверховий житловий будинок в Мілані. Відомостей про поранених, загиблих і тих, що знаходяться в палаючому будинку, поки немає. Про це пише Ansa, передають Патріоти України.

Пожежа почалася близько 17:45 в житловому будинку, де проживає близько 70 сімей. Кількість людей, що знаходяться в будівлі, яка горить, поки невідома.

Від багатоповерхівки піднімається густий стовп чорного диму, навколо знаходяться сотні людей. Також там працюють численні пожежні команди та карети швидкої допомоги.

За словами мера Мілана Беппе Сала, повідомлень про поранених і загиблих немає. "Близько двадцяти людей вийшли без проблем, тепер пожежники входять в квартири, виламуючи двері, щоб перевірити, чи залишився хто-небудь всередині", - додав мер.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...