"Будинок трясло, так страшно": В окупованому Криму поскаржилися на підземні поштовхи

Вранці 22 червня в тимчасово окупованому Криму зафіксували землетрус. Його магнітуда сягнула 4,7, жителі поскаржилися, що їх налякали сильні поштовхи. Попередньо, вони були в Чорному морі на південь від Севастополя. Про це повідомила низка пропагандистський кримських ресурсів, передають Патріоти України.

"10 хвилин тому відчули, що ліжко дуже сильно трясеться, зайшло в інсту – там багато теж пишуть. Не було інформації про землетрус?" – цікавилися мешканці.

За даними U.S. Geological Survey, землетрус силою 4,7 бала за шкалою Ріхтера, трапився за 64 км на південь від Севастополя.

Дехто з кримчан сприйняв підземні поштовхи за чергову "бавовну" та роботу російської протиповітряної оборони. Люди скаржилися, що навіть прокинулися від "цих вібрацій".

"Тільки що на Руднєва трясло будинок, аж прокинулися, що було? ППО, щось прилетіло чи землетрус? Трясся нормально так!!! Страшно", "На остряках теж сильно трясло", "Балаклаву теж труснуло. Двері ходуном, диван хитається, ми аж прокинулися", – писали вони.

Фанати заспівали на Євро "пісню про Путіна", фрагмент потрапив у прямий ефір на росТБ (відео)

вівторок, 18 червень 2024, 23:42

Фанати збірної Грузії під час матчу з Туреччиною (1:3) в першому турі Євро-2024 висловили солідарність з українцями і продемонстрували своє відношення до російського диктатора Володимира Путіна. Вболівальники на трибунах стадіону у Дортмунді виконали з...

Відомий російський співак підтримав "Азов"

вівторок, 18 червень 2024, 22:51

Відомий російський репер Noize MC, який відкрито підтримує Україну, довів до істерики росіян на нещодавньому концерті у Валенсії, Іспанія, передають Патріоти України. Річ у тім, що артист для свого виступу обрав доволі символічну футболку з написом "Аз...