"Будинок впав на бік, рятувальники не могли підступитися": З'явилися подробиці загибелі українки з дітьми в Туреччині

Будинок, у якому в Туреччині проживала загибла під час землетрусу українка Юлія Петрова разом зі своїми синами 5-ти і 10-ти років, упав на бік, і рятувальники ніяк не могли підступитися до нього. Завали розбирали два дні, після чого там почалася пожежа. Про цеФактам" розповів батько загиблої жінки Сергій Петров, передають Патріоти України.

Він зазначив, що донька з дітьми виїхала до родичів, що проживали у Туреччині,через масовані обстріли в Україні. Ввечері напередодні трагедії батьки поспілкувалися з нею за допомогою Viber.

Як розповів чоловік, дізнавшись вранці про землетрус у провінції, де проживали рідні, вони з дружиною звернулися до всіх можливих служб, а також українського посольства в Туреччині, оскільки ні донька, ні онук не відповідали на дзвінки.

Згодом, волонтери, що перебували на місці подій, надіслали Петровим фото будинку, в якому проживала їхня донька та онуки. "Ми побачили, що будинок, де жили Юля з дітьми, впав на бік, і рятувальники ніяк не могли підступитися. Вони два дні розбирали завали, і коли нарешті до нього підібралися, там почалася пожежа… А в понеділок увечері нам повідомили, що знайшли їхні тіла… Юлю та молодшого онука вже витягли, а старшого бачили, але поки що не можуть дістати", – розповів про своє горе чоловік.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...