Буйство скреп: Путіна в Росії несподівано зробили шахтарем, у мережі хвиля сміху

У Росії юні кінематографісти зробили з президента Росії Володимира Путіна "шахтаря". Про це повідомляє МК, передають Патріоти України.

Так, в одному з фільмів, представленому на фестивалі короткометражного кіно "Коротше", що проходив в Калінінграді, мова йде про шахтаря, який зрадив дружині і у всьому зізнався.

"З яких це пір шахтарі після зміни білими приходять? Кругом всі чорні, навіть Путін, дивиться з портрета в кабінеті начальника шахти, з чорним обличчям, немов видобував вугілля", - йдеться в підводці до фільму, де головний герой зачастив приходити додому після коханки з чистим обличчям.

У мережі одразу ж почали обговорювати "чорного" Путіна і придумувати фотожаби з ним, де обличчя у нього незвично темного кольору.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...