Буйство скреп: У "ДНР" показово вбили "тютюнового короля" Донбасу (відео)

Очевидці повідомляють, що бачили, як Ігор Шалигін сів в машину, завів двигун і відразу пролунав вибух.

В окупованому Торезі на Донеччині вибухнув автомобіль, припаркований неподалік від будівлі міського суду. Машина згоріла, власник загинув. Про це повідомили в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень у вівторок, 19 листопада, але місцеві жителі, що відзняли палаюче авто на відео, повідомили про те, що трапилося в соцмережах тільки в четвер, 21 листопада. В кримінальні зведення подія не потрапила.

«На сьогодні відомо, що загинув місцевий бізнесмен і завідувач підприємства з виготовлення сигарет "Черчілль" Ігор Шалигін. Очевидці повідомляють, що бачили, як Ігор сів в машину, завів двигун і відразу пролунав вибух. Автомобіль із загиблим чоловіком згорів повністю. Свідки події зняли все на відео. Хто вчинив страшний злочин, зараз розбираються правоохоронні органи», - уточнила на своєму каналі в Telegram головний спеціаліст «міністерства інформації ДНР» Майя Пирогова.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...