Букети продавали на ринках: На Закарпатті пара обкрадала могили українських воїнів (фото, відео)

У місті Мукачево пара обкрадала могили українських воїнів, встановлено, що зловмисники причетні мінімум до чотирьох таких злочинів. Місцеві жителі – жінка та чоловік віком 35 та 34 роки зранку крали квіти з могил військових на Алеї Слави Героїв. Про це йдеться на сайті Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, передають Патріоти України.

Правоохоронці дізналися, що після крадіжок зловмисники формували з вкрадених квітів нові композиції й продавали на місцевих ринках та у закладах відпочинку.

Пару звинувачують у правопорушенні, передбаченому частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За такий злочин зловмисникам загрожує обмеження волі на термін від чотирьох до п’яти років чи позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...