Букети продавали на ринках: На Закарпатті пара обкрадала могили українських воїнів (фото, відео)

У місті Мукачево пара обкрадала могили українських воїнів, встановлено, що зловмисники причетні мінімум до чотирьох таких злочинів. Місцеві жителі – жінка та чоловік віком 35 та 34 роки зранку крали квіти з могил військових на Алеї Слави Героїв. Про це йдеться на сайті Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, передають Патріоти України.

Правоохоронці дізналися, що після крадіжок зловмисники формували з вкрадених квітів нові композиції й продавали на місцевих ринках та у закладах відпочинку.

Пару звинувачують у правопорушенні, передбаченому частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За такий злочин зловмисникам загрожує обмеження волі на термін від чотирьох до п’яти років чи позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...