Букмекери оцінили шанси збірної України на вихід із групи та перемогу на Євро-2024

Букмекерські контори після виходу збірної України з футболу до фінального турніру Євро-2024 виставили коефіцієнти на те, як "синьо-жовті" виступлять на майбутній континентальній першості, передають Патріоти України.

У фінальній стадії чемпіонату Європи-2024 збірна України зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії. На прохід команди Сергія Реброва до плейоф Євро-2024 приймаються ставки з коефіцієнтом 1,40. Водночас на те, що українська збірна не зможе вийти з групи, коефіцієнт становить 2,80.

Також можна зробити ставку на те, що збірна України стане переможцем своєї групи. Ймовірність цієї події оцінюється коефіцієнтом 4,50. Шанси посісти перше місце у квартеті Бельгії – 1,45, Румунії – 7,00, Словаччини – 12,00.На перемогу збірної України у всьому турнірі можна поставити з коефіцієнтом 67,00.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині. На Євро-2024 зіграють 24 національні збірні. До 1/8 фіналу вийдуть по дві найкращі команди з кожної з шести груп, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

Нагадаємо, збірна України вчетверте поспіль виступить на чемпіонаті Європи з футболу. Найбільш успішним для "синьо-жовтих" залишається Євро-2020, де наша команда під керівництвом Андрія Шевченка дійшла до чвертьфіналу.

Акула відкусила руку та ногу: Зірка "Піратів карибського моря" та відомий серфінгіст трагічно загинув на Гаваях

понеділок, 24 червень 2024, 14:29

Зірка фільму "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" Тамайо Перрі загинув у океані. Чоловіка пошматувала акула: тіло знайшли на березі без руки та ноги, пише видання The Sun. За інформацією ЗМІ Тамайо займався серфінгом поблизу Козячого острова на...

"Задоволення" обійшлося дорого: У Польщі туриста не впустили до літака та оштрафували через жарт в аеропорту

понеділок, 24 червень 2024, 13:56

У Польщі турист пожартував в аеропорту, що у його валізі є вибухівка. Через це його не впустили до літака та оштрафували. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Співробітники групи спеціального втручання Прикордонної заста...