Букмекери та спортивні аналітики оцінили, скільки і яких медалей Україна виборе на Олімпіаді в Токіо

Українським олімпійцям прогнозують більше 20 нагород.

Українські олімпійці вже вилетіли до Японії

23 липня в Японії стартує літня Олімпіада, на якій у боротьбу вступлять 157 українських атлетів. На думку букмекерів, шанси виграти медальний залік, отримавши перше місце, у України будуть мінімальними. Коефіцієнт на цей сценарій є скоріше формальним - 300,0, зазначають Патріоти України.

Беззаперечним фаворитом на перемогу в медальній гонці є США - коефіцієнт 1,05. Далі йдуть Китай (6,50), Японія (23,50), Великобританія (25,50) та Росія (25,50).

При цьому букмекери також дають коефіцієнти на золоті медалі для української команди - коефіцієнт на завоювання 4 або більше золотих нагород становить 2,75, а на 3 або менше - 1,40.

Крім того, американське аналітичне видання Gracenote вважає, що Україна завоює в Токіо 21 медаль, з яких 6 будуть золотих, 7 - срібних і ще 8 - бронзових. Згідно з аналітичним звітом, цей результат принесе українським атлетам 15-те місце в медальному заліку.

Українські спортсмени боротимуться за медалі у 25 видах спорту в 30 дисциплінах. 157 спортсменів - це найменша кількість учасників від України на літніх Іграх за час незалежності.

Олімпійські ігри в Токіо пройдуть з 23 липня по 8 серпня.


Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...