Букмекери заявили, що Україна в десятці претендентів на перемогу в "Євробаченні": У кого шанси найбільші

Після першої репетиції на "Євробаченні" група Go-A, яка представляє Україну, потрапила в першу десятку претендентів на перемогу в конкурсі. Про це свідчать дані авторитетної букмекерської контори William Hill, передають Патріоти України.

Найімовірніша, на думку букмекерів, перемога представниці Франції Барбари Праві (коефіцієнт – 3,50; що нижчий коефіцієнт, то вища ймовірність перемоги). На другому місці з коефіцієнтом 4,00 розташувалася Мальта, яку представляє Дестіні Чукуньєре.

На третьому – виконавець зі Швейцарії Gjon's Tears із коефіцієнтом 5,50. Україна посідає 10-те місце з коефіцієнтом 34,00. Ставки на українську групу різко зросли після публікації відео з першої репетиції в Роттердамі, до якої коефіцієнт становив 67,00.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...