Букмекери зробили перші ставки на "Євробачення-2020": Яке місце прогнозують Україні

Багато країн ще не визначилися зі своїми представниками, тому прогнози букмекерів можуть кардинально змінитися.

Євробачення-2020 відбудеться в Нідерландах тільки в травні, а букмекери вже презентували свої прогнози щодо майбутнього переможця пісенного конкурсу. Перші ставки з'явилися на офіційному сайті музичного змагання, передають Патріоти України.

В даний час в таблиці лідерську позицію очолює Італія. "Срібло" букмекери віддали Росії, а "бронзу" - Швеції. Десятку можливих лідерів замикає Чехія. Україна, згідно зі ставками букмекерів, займає дев'яте місце.

Зазначимо, що багато країн ще не визначилися зі своїми представниками, тому прогнози букмекерів можуть кардинально змінитися. Першою країною, яка оголосила свого учасника, стала Бельгія. У цьому році на сцені пісенного конкурсу в Роттердамі від цієї держави виступить гурт Hooverphonic. Їй букмекери пророкують 8 місце.

З представником також визначилася країна, що приймає музичний конкурс в цьому році, - Нідерланди. На Євробаченні-2020 країну-господарку представить талановитий вокаліст Жангу Макрой (6 місце в таблиці).

Зі своїми учасниками визначилися також Іспанія, Болгарія, Австрія, Кіпр, Грузія, Франція, Північна Македонія і Албанія. Ім'я представника України стане відомо 22 лютого.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...