Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України.

Вказано, що власниця помітила зникнення кішки, на ім'я Галена, і тиждень разом із родиною та друзями обшукувала будинок та околиці, сподіваючись її знайти. Згодом вона отримала повідомлення, що хтось відсканував чіп кішки, а потім із жінкою зв'язався ветеринар.

Він розповів, що кішку знайшли в посилці з Amazon разом із п'ятьма парами черевиків. Дорогою з Юти до Каліфорнії тварина була без води та їжі шість днів, втім, вона була у доброму здоров'ї. "Спочатку я їй не повірила і подумала, що це якийсь розіграш", - розповіла жінка, зазначивши, що кішка випадково застрибнула в коробку та сховалася там. Пізніше подружжя поїхало до Каліфорнії та забрало кішку додому.

Українська модельєрка звинуватила поліцію у викраденні її чоловіка (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:55

Модельєрка одягу з конопель і вчителька з йоги Дженніфер-Ірен Товт 7 травня заявила, що її коханого викрала поліція. Деталями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Мого коханого Сергія сьогодні затримала поліція та...

"Під*ри. Ви всі райвідділки поздавали": "Кримінальний авторитет" з Броварів плював на копів і погрожував зброєю (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:42

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель" з Броварів лається та плює в поліцейських, а потім дістає зброю, інформують Патріоти України. На кадрах видно, як Журавель лається ...