Була "доброзичлива і неконфліктна": У Херсоні загадково загинула школярка

За уточненими даними, загибла була ученицею 9-го класу Херсонського ліцею ім. А. В. Мішукова.

У Херсоні виявили страшну знахідку біля одного з недобудованих будинків в районі лікарні ім. Тропіних. Тут була знайдена 15-річна місцева жителька з численними травмами, передають Патріоти України.

Як пишуть місцеві ЗМІ, тілесні ушкодження дівчина отримала в результаті стрибка з даху недобудови. На жаль, в лікарні школярка померла від отриманих травм.

За уточненими даними, загибла була ученицею 9-го класу Херсонського ліцею ім. А. В. Мішукова. Її звали Світлана Костюк. "Дівчинка навчалася на спеціальності "Журналістика", була активною, творчою, відкритою і щирою. Доброзичлива і неконфліктна", - повідомив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Викладачі дівчини кажуть, що вона була старостою свого класу і була розумною дитиною. Тим часом в поліції почали кримінальне провадження.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...