Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України.

«Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чоловік помітив, що в океані з’явилися електричні скати. Ми одразу кулею вискочили з води, але через деякий час ми все-таки вирішили повернутися, бо подумали: якщо ми загинемо, то хоча б загинемо, займаючись улюбленою справою».

Марта розповіла, що під час заняття серфінгом ледь не стався трагічний випадок. «Потім я спробувала серфінг на Мальдівах. У нас там був медовий місяць, і я тоді насправді мало не загинула. Хвилі були більшими, ніж ми думали. Вони були, напевно, разів у п’ять більшими, ніж у Лос-Анджелесі. І через те, що це був наш другий раз, ми були занадто впевнені в собі.

На Мальдівах є місця, де хвиля розбивається об каміння. І ось мене закрутило і двічі накрило хвилею, я була просто всередині загину хвилі і не могла з неї вибратися. Я практично видихнулася і справді ледь не загинула там.

Наступного дня ми, звичайно, знову пішли кататися на серфі, і я знову спробувала, і мені вдалося встати на дошку, але я все одно вважаю, що це дуже небезпечне заняття. Тож потрібно вибирати час і дні, коли цим можна займатися", — наводить слова Костюк БТУ з посиланням на подкаст Sit Down.

Прямо дорогою до суду: Підозрюваний у вбивстві син екссудді Аблова "опинився у реанімації"

субота, 27 квітень 2024, 12:59

Сьогодні, 26 квітня, підозрюваний у вбивстві Іван Аблов, син колишнього судді ОАСК Євгена Аблова, не з’явився на судове засідання. Його адвокати стверджують, нібито дорогою до суду він потрапив до реанімації. Водночас медзаклад цю інформацію спростовує...

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...