Була людиною з великим серцем: Пішла з життя мама Кузьми Скрябіна

Сьогодні, 23 вересня, у Брюховичах Львівської області з життя пішла мама Кузьми Скрябіна – Ольга Кузьменко. Їй було 76 років. Про це повідомили у Благодійному фонді імені Кузьми Скрябіна. Інформацію "Сніданку з 1+1" підтвердили рідні, передають Патріоти України.

У фонді наголосили, що Ольга Михайлівна була чудовою і душевною людиною, яка мала велике серце. Для усіх це дуже важка втрата. "Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Ми будемо сумувати", – зазначається у повідомленні.

Зробила сина тим, ким він є

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв, який був близьким з Ольгою Михайлівною, на своїй фейсбук-сторінці відзначив, що не стало сильної та принципової жінки. Вона понад усе любила свого сина і зробила його тим, ким він є.

"Ольга Михайлівна все називала своїми іменами, несмак – несмаком, лінь – лінню, негідника – негідником, талант – талантом. Широкий світ, стьоб рагулізму і лицемірства – це у Кузьми від неї", – констатував Гордєєв.

Журналіст додав, що колись Ольгу Михайлівну запитали, чому вони з Віктором Кузьмічем не народили ще дитину. "Вона підійняла брови і, наче фіксує, дощ чи сніг за вікном, з подивом "нащо, якщо у мене є Андрій". Співчуття рідним. Вічна пам'ять, народна мама!", – підсумував він.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...