"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України.

25-річний Владислав був уродженцем села Манухівка Новослобідської громади. Пішов до війська добровольцем, був сапером. 3 квітня він загинув на Запорізькому напрямку.

За кілька днів поряд з могилою Владислава з'явилась могила його мами - Віталіни Стєшкової. "Вона дуже тяжко все переносила, брат також. Вони були дуже морально вбиті. Похорони були дуже важкі, дуже важко було, вона буквально ввечері, коли приїхали додому, вночі їй стало зле, відвезли до лікарні, виїздила "швидка", серце не витримало", — сказала Світлана Малишева, староста села.

У Владислава Стєшкова залишився молодший брат, тато і бабуся. За словами Світлани Малишевої, зі старостату вже загинуло четверо захисників. Наразі на фронті - дев'ять мешканців села.

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...