Була не першою жертвою: Спливли гучні дані про підозрюваного у вбивстві школярки під Херсоном

7-річна Марія Борисова, яку знайшли зі слідами насильницької смерті в селі Щасливе Херсонської області, була не першою жертвою підозрюваного в злочині. Про це повідомляє "Обозреватель", передають Патріоти України.

За словами місцевого жителя, підозрюваний у вбивстві дівчинки 63-річний Микола В. раніше вже здійснював подібний злочин прямо в цьому селі - багато років тому він поглумився над хлопчиком, зґвалтувавши його йоржиком для унітазу.

"Ця дитина вже виросла. Хлопчик став інвалідом, у нього є психічне захворювання. Той нелюдь відсидів термін за цей злочин і знову повернувся сюди. І живе в одному селі з цим хлопчиком", - зазначив співрозмовник.

Уточнюється, що підозрюваний у злочині зробив спробу суїциду в той момент, коли до нього вдруге постукали поліцейські. Він думав, що його прийшли арештовувати, чим видав себе.

Відомо, що Микола В. приїхав в село з Росії, там він теж колись відбував покарання за злочин. У чоловіка було двоє синів, вони вчилися в місцевій школі. Потім поїхали жити в Росію, дружина від Миколи пішла.

"Практично завжди він був п'яний. Коли сильно напивався, то у нього була і біла гарячка. Ніде не працює, перебивається тимчасовими заробітками. З батьком Маші він не дружив, але разом вони теж випивали", - розповів місцевий житель.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...