"Була помітна лише частина обличчя": Сусіди Фаріон сказали, чи схожий затриманий хлопець на її переслідувача

Сусіди вбитої у Львові українського мовознавця Ірини Фаріон не змогли однозначно відповісти, чи схожий затриманий у Дніпрі 18-річний підозрюваний В'ячеслав Зінченко на хлопця у панамі та окулярах, який її переслідував. Люди назвали щонайменше одну спільну рису - акне на підборідді, передають Патріоти України.

Про це розповів " Телеграф ", кореспонденти якого поспілкувалися з мешканцями будинку Фаріон після затримання підозрюваного 25 липня. Місцеві два тижні поспіль бачили дивного хлопця, який, як з'ясувалося, переслідував мовознавця. Водночас через його маскування – панами та окуляри – не змогли зрозуміти, чи це людина, яку затримали у Дніпрі.

Зокрема, мешканка будинку Віра зазначила, що у переслідувача було видно лише підборіддя. "У нього на підборідді видно прищики такі невеликі, як вікові. У того, що ми бачили у дворі, вони теж були, і у цього на фотографії є. Але чи точно це він, я сказати не можу", - зазначила жінка і додала , Що тільки поліція може з'ясувати, це одна і та сама людина чи ні.

"Була видна лише частина обличчя. Той хлопець був дуже худорлявий, а тому за фотографією незрозуміло, наскільки він худий, так сфотографований, ніби шия грубіша", – сумнівається львів'янка.

"Контролював його поведінку та думки": На Волині батько довів до самогубства рідного сина

п’ятниця, 26 липень 2024, 20:25

На Волині доведений до відчаю через постійні утиски з боку батька 13-річний хлопець вчинив самогубство через повішення. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, батько примушував сина відчувати образу, ...

Буде значно тепліше за норму: Укргідрометцентр дав прогноз на останній місяць літа

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:29

Середня місячна температура в серпні 2024 року прогнозується в межах 20-26 градусів, в Карпатах 17-19 градусів. Це на 2 градусів (на південному сході країни на 2,5 градусів) вище за норму, передають Патріоти України з посиланням на прогноз, розміщений...