"Була популярна, бо дружила із Пугачовою": У Росії цькують Лайму Вайкуле

У Росії розгорнули цькування проти ще однієї знаменитості, яка виступила проти війни. Цього разу "під роздачу" потрапила Лайма Вайкуле. Пропагандисти пишуть, що Лайма "за довгі роки стала посіпаком Примадонни і продовжує піддакувати їй в кожному інтерв'ю". Також у пропагандистських ЗМІ рясніють заголовки про стрімке погіршення стану здоров'я Вайкуле, і навіть про її смерть, передають Патріоти України.

Пропагандисти заявляють, що нинішня популярність і визнання артистки обумовлено виключно дружбою з Аллою Борисівною: "Саме тому у Лайми Вайкуле досі багатомільйонні натовпи фанатів, адже їй Пугачова не перекрила кисень".

Що Лайма Вайкуле говорить про війну в Україні

Після повномасштабного вторгнення Лайма Вайкуле висловилася на підтримку України. Вона відкрито називає війну - війною (в РФ це називають "спецоперацією").

"Мені здається, що люди зійшли з глузду. Іншого виправдання я не бачу. Вони що, не розуміють, що на Україну напали? Все, крапка. Виправдовувати, шукати чому, бо НАТО, бо фашисти... Не треба. Вони напали. Вони кажуть: "Наші солдати гинуть". Запитайте себе, чому? Чому вони гинуть? Що вони роблять в Україні? Вони не будуть гинути, йдіть! Ідіть, ніхто вас не чекає! Ніхто вас не хоче! Ідіть, "рятувальники". Вони пішли рятувати росіян, і тому розбомбили Харків? Яка ваша справа, що ми робимо в Україні, що вони роблять у себе вдома. Яке моє діло, що робить мій сусід. Я не маю права зайти до сусіда і сказати, мені не подобається, що у вас там бігають собаки, або що у вас діти кричать", - коментувала в одному з інтерв'ю ситуацію в Україні Лайма Вайкуле.

Відомо, що зараз артистка знаходиться в Латвії.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...