Була принциповою та чуйною: Що відомо про молоду патрульну, яку вбив злочинець у Чернівцях

У Чернівцях зловмисник застрелив поліцейську Таїсію Татарин. Правоохоронниці було всього лиш 22 роки. Молодша лейтенантка загинула під час виконання службових обов'язків. Разом з екіпажем вона прибула на виклик щодо невідомого, який розбещує неповнолітніх у школі, а зловмисник розпочав перестрілку, нагадують Патріоти України.

Що відомо про вбиту злочинцем Таїсію Татарин

Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020-го, щоб служити та захищати. Колеги згадують про неї, як про принципову та чуйну патрульну.

"Сьогодні вранці вона одягла форму, отримала зброю та пішла захищати спокій рідного міста. На жаль, ця зміна стала останньою зміною в її житті… У пам’яті всіх, хто її знав і працював разом з нею, Таїсія назавжди залишиться принциповою та чуйною колегою, яка вірно та самовіддано служила Батьківщині та українському народу", – йдеться у повідомленні.

У Нацполіції розповіли деталі трагедії

  • Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх.Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям.
  • Патрульні розшукали громадянина. Виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово почав стріляти по інспекторах.
  • Поліцейська зазнала смертельного вогнепального поранення, а її напарника шпиталізували – наразі йому надають вся необхідну медичну допомогу.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...