Була ще одна жертва: Спливли нові деталі отруєння Скрипалів у Солсбері

У результаті отруєння "Новачком" у британському Солсбері, крім російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля, його дочки Юлії та сержанта поліції постраждав ще один правоохоронець. Про це заявили в четвер, 15 серпня, в Скотланд-Ярді, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що офіцер поліції Вілтшира піддався впливу невеликої кількості смертоносної речовини. Після отримання "належної медичної допомоги" співробітник, ім'я якого не назвали, незабаром після цього повернувся на роботу.Він брав активну участь в операції британських сил, яка проводилася у відповідь на отруєння Скрипалів. Відразу після подій у Солсбері у нього відібрали зразки крові, проте тільки зараз стало відомо, що в ній знайшли "Новачок".

"Судово-медичні експертизи були проведені в рамках розслідування, яке було безпрецедентним за своєю складністю і масштабом і до якого були залучені тисячі зразків. Співробітники продовжують тісно співпрацювати з вченими та експертами, щоб ретельно і методично проаналізувати і вивчити наявні у нас докази", – відзначили в Скотланд-Ярді.

"Офіцер був проінформований і продовжує отримувати підтримку від Вілтшірської поліції разом з іншими офіцерами і співробітниками, які постраждали від подій у Солсбері і Еймсбері минулого року", – додали в поліції.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...