Була ще зовсім молодою: У Росії померла співачка, яка передбачила свою смерть у пісні

Російська співачка, солістка проєкту "Чіка з Пермі" Анна Кукліна померла у віці 31 року через хворобу, передають Патріоти України.

Сумною новиною поділився музикант гурту "Марсу потрібні коханці" Іван Старцев на своїй сторінці в Twitter. Він також відзначив, що виконавиця в пісні "Я кожного дня бухаю" напророкувала собі смерть в молодому віці.

"Десять років тому вона співала: "Я, мама, здохну в тридцять". Напророкувала. 31 рік всього на світі прожила. Світла пам'ять", – розповів Старцев.

Проєкт "Чіка з Пермі" з'явився в 2010 році. Деяким слухачам не подобався гурт, адже вони бачили в його композиціях шкідливу пропаганду. Проте творці проєкту пояснювали, що тексти в іронічній формі висміюють погану поведінку людей.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...