Була справжнім символом шику: Померла відома супермодель 90-х (фото)

Німецька супермодель Тетяна Патітц померла у віці 56 років. Про це повідомило видання Vogue, передають Патріоти України.

Що спричинило смерть знаменитості, не уточнюється.

Прославилася Тетяна одночасно з іншими супермоделями 90-х – Сінді Кроуфорд, Крісті Тарлінгтон, Наомі Кемпбелл, Ліндою Євангелістою, оскільки входила до так званої культової п'ятірки, яку 1990 року зазнімкував фотограф Пітер Ліндберг. Саме завдяки його фото, яке з'явилося на обкладинці британського Vogue у січні 1990 року, ці дівчата стали супермоделями.

Вона також знялася у знаменитому кліпі Джорджа Майкла Freedom '90 і за свою кар'єру Патітц з'явилася на обкладинках понад 200 журналів, серед яких було сім обкладинок американського Vogue та 13 обкладинок британського Vogue, а також брала участь у рекламних кампаніях від Chanel до Ralph Lauren.

В останні роки вона мешкала на ранчо у Каліфорнії зі своїм сином, захоплювалася тваринами і навіть час від часу працювала моделлю та відвідувала модні шоу й світські заходи.

"Тетяна завжди була європейським символом шику. Вона була набагато менш помітною, ніж її однолітки, — загадковішою, дорослішою, більш недосяжною — і в цьому була своя привабливість", — поділилася головний редактор американського Vogue Анна Вінтур.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...