Була своя філософія, пов’язана з вогнем: Спливли нові подробиці про дівчину, яка спалила себе в Запоріжжі

Мешканка Запоріжжя, яка спалила себе заживо біля римо-католицького храму, свого часу ходила в недільну школу при храмі УПЦ МП, але сповідувала власну філософію, пов’язану з вогнем. Про це розповів протоієрей Запорізької єпархії УПЦ МП Володимир Гуменюк, передають Патріоти України.

“Настя, бувши дитиною, ходила в недільну школу при тоді ще Свято-Покровському храмі, що на Малому ринку – зараз це храм святих Петра та Февронії. Вона була адекватна, нормальна, весела”, – розповів отець Володимир.

Він припустив, що дівчина відвідувала недільну школу просто, тому що цього хотіли її батьки. Батько Насті служив паламарем у храмі при 5-й міській лікарні (храм на честь ікони Божої Матері “Цілителька” УПЦ МП).

Також священнослужитель розповів, що у дівчини була своя філософія, пов’язана з вогнем. “Філософія ця не православна, не католицька. Я читав її пости в соціальних мережах, було багато фотографій з вогнем, було багато протестів усередині. Цілком можу повірити в те, що вона вчинила самогубство”, – сказав він.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...