"Була температура десь два дні до 38,5. Зараз почуваюся нормально, хвіст не виріс": Українка прищепилася індійською вакциною Covishield в ОАЕ і поділилася враженнями

Українка, яка живе і працює в ОАЕ розповіла, як зробила щеплення від коронавірусу індійською вакциною Covishield, передають Патріоти України.

Аліна Кириліна сама із Запорізької області живе і працює в Об'єднаних Арабських Еміратах. Вона поділилася своїми враженнями після щеплення.

"Я працюю в авіації і нещодавно зробила собі щеплення. Вакцина AstraZeneca, вироблена в Індії. Тут весь процес дуже організований: забронювала собі спот і буквально через два дні мене запросили на саму вакцинацію", — розповіла дівчина.

Перед вакцинацією Аліну медики запитали про алергії і хронічні захворювання. Крім того, пояснили, яка може бути реакція організму на препарат.

"Медсестра мені все пояснила і сказала, що робити, якщо виникає якесь загострення, наприклад, підвищення температури тіла або жар. У мене була температура десь два дні. Піднімалася до 38,5. Зараз почуваюся нормально, хвіст не виріс", - поділилася Аліна.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...