Була впевена, що рятує: Росіянка втопила у ванні дворічну дочку за наказом "голосів" (фото)

У Новосибірську 40-річна жінка втопила у ванні дворічну дочку за вказівкою "голосів" в її голові. Про це повідомила Комсомольськая правда. Трагедія сталася в п'ятницю, 23 жовтня, передають Патріоти України.

Коли чоловік ненадовго пішов з квартири, жінка набрала ванну води і покликала доньку купатися. "У цей момент жінка була впевнена, що рятує дитину, але втопила доньку", – розповіло журналістам джерело в правоохоронних органах.

Батько дівчинки звинувачує у трагедії себе, оскільки знав, що у дружини іноді виникають нав'язливі ідеї та галюцинації.

Кілька років тому вона зверталася за допомогою до психіатра. Жінці здавалося, що вона є провідником з потойбічного світу, чула в своїй голові різні голоси і переконувала рідних, що повинна врятувати світ.

Їй призначили лікування, але у вересні симптоми повернулися. Жінка говорила, що повинна допомогти дочці, але не уточнювала, як. Вона вважала, що її здатності передалися дівчинці, і не хотіла мук дитини.

"Дружина розповіла чоловікові, що у неї знову почалися галюцинації, вона чує голоси, які говорять їй, що потрібно робити. Знову повернулася тривожність, і вона часто повторювала, що світ у небезпеці", – розповіло джерело. Порушено справу за статтею "вбивство малолітньої". Жінці призначена психолого-психіатрична експертиза.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...