Була вся синя: Жертва нардепа-"педофіла" розповіла, як він гвалтував її з компанією (відео)

Жертва згвалтування, в якому звинувачують народного депутата від фракції "Слуга народу" Романа Іванісова, розповіла про подробиці злочину. Про це повідомляє ТСН, кореспондентам якого вдалося поспілкуватися з жінкою, передають Патріоти України.

Ім'я постраждалої не називається. За її словами, їй тоді було 25 років (злочин стався в 1995 році) і у неї була маленька дитина, яка до цих пір не знає про ці події. Дівчину силоміць затягли в машину четверо хлопців, де її тягали за волосся, били і гвалтували.

"Я намагаюся про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина себе почуває перед смертю. А я знаю, як людина перед смертю відчуває, як це - з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки", - сказала вона.

"Це дійсно було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягли мене в машину, вони мене тягнули за волосся, у мене вся голова була "синя" - в синцях, це все було", - розповіла жінка.

За її словами, злочин набув розголосу в Куйбишеві (з 2016 року - Більмак), де все і сталося. У рідному місті її цькували після згвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли "зам'яти". У злочині, за повідомленнями місцевих ЗМІ того часу, брав участь син голови районної адміністрації.

"У машині було четверо - двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається... Справу вели запорізькі слідчі, саме із Запоріжжя, тому що в Куйбишеві у нас все хотіли зам'яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно "жертву гвалтували в мерській Волзі". Всі в Куйбишеві про це знали, в мене плювали", - розповіла жінка.

"Всі четверо отримали різні терміни, і жоден з них не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїжджали по черзі кожен день, дзвонили, тероризували. За цей тиск я писала якісь прохання, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так старалася все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелося змінити через це, і багато інших неприємностей пережила", - поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить в справедливість: "Я стільки несправедливості пережила у своєму житті, що просто не вірю".

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія визнав, що виходячи з свідоцтв, що з'явилися, інформація про судимості нардепа Іванісова за згвалтування - вірна. Він заявив, що фракція вимагатиме від нього скласти мандат.

"Законного механізму немає, щоб він склав мандат. Але думка всіх однопартійців - він повинен здати мандат... З фракції ми його точно виключаємо. Тут не може бути ніяких додаткових умов", - заявив Арахамія.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...