"Була життєрадісною та впевненою в собі": Друзі та рідні розповіли про 17-річну закарпатку, яка трагічно загинула через водія-наркомана (фото)

Дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя 17-річної закарпатки Ольги Тороні трапилася вчора, 18 жовтня, у селі Косино на Мукачівщині, передають Патріоти України.

Водій, який спричинив смертельну автопригоду перебував під дією наркотиків, його затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Рідні досі не можуть повірити, що життєрадісної красуні Ольги більше немає в живих. Народилась дівчина в с.Пузняківці, однак за місяць до власної смерті переїхала до рідного брата в Мукачево. Ольга працювала в одному з місцевих закладів харчування.

Журналісти поспілкувалися з близьким другом дівчини Олександром. Хлопець розповідає, що загибла завжди була життєрадісною та впевненою в собі дівчиною. "Ніколи не переходила межу цинізму та егоїзму - була вірною подругою та щирою людиною", - згадує Олександр.

Він зазначає, що рідні досі не можуть оговтатися від того, що сталося, однак впевнені, що водій понесе покарання. "Родина та друзі загиблої звертаються до слідства з вимогою не допустити безкарності водія, адже це його не перше ДТП та вимагають об'єктивне і прозоре розслідування даної справи" - зазначає друг Ольги. Прощатимуться з дівчиною завтра, у її рідному селі Пузняківці, о 13:00.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...