Було дуже незручно: Через помилку GPS наречений приїхав на чуже весілля і мало не одружився з незнайомкою

Наречений з Індонезії покладався на Google Maps, щоб дістатися до місця проведення весілля в селі Лосарі, але прибув не за адресою. За іронією долі чоловік опинився на чужих заручинах, тому не відразу усвідомив помилку, передають Патріоти України.

Наречений і його супроводжуючі зупинилися біля будинку, куди їх привів навігатор. Гостей зустріла святково вбрана рідня нареченої, вони обмінялися подарунками і зайняли свої місця. Обидві групи не відразу зрозуміли помилку, оскільки гості нареченого вважали присутніх членами сім'ї нареченої, а господарі будинку прийняли прибулих за членів родини майбутнього чоловіка їхньої дочки.

Наречена на ім'я Ульфа розповіла журналістам, що її справжній наречений запізнився на захід, а сама вона поправляла макіяж і не звернула увагу на незнайомого чоловіка. Коли підміну нарешті виявили, наречений та його свита поспішили забрати свої підношення і покинули чужу домівку. Відео інциденту, опубліковане в Instagram-акаунті Borobudur News, стало вірусним і набрало десятки тисяч переглядів.

ЗМІ повідомили, що наречений і його сім'я швидко поїхали на пошуки правильної адреси і нарешті прибули на потрібне весілля в іншій частині села.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...