Було дуже страшно: Очевидці розповіли про потужний вибух газу під Івано-Франківськом

У селі Клузів біля Івано-Франківська стався вибух труби високого тиску газопроводу Угерсько-Івано-Франківськ-Чернівці. Інцидент стався близько 12:40. Зазначається, що загрози припинення газопостачання немає і вибух не вплине на транзит газу до ЄС. Однак вибух сильно налякав місцевих жителів і є навіть постраждалі. Про це повідомляє видання "Галка", передають Патріоти України.

За даними ДСНС, вибух стався через розгерметизацію на магістральному газопроводі. Жертв і постраждалих немає, але двох місцевих жителів евакуювали з території дачного масиву. Варто відзначити, що найближчі житлові будинки від місця вибуху знаходяться в одному кілометрі, а найближча будова – цементний завод.

37-річний місцевий житель Ігор Бойчук повідомив, що вибуховою хвилею відкинуло його тещу і пошкодило автомобіль. "Ми працювали на городі й стався вибух. Жінку відкинуло десь на п'ять метрів. Також пошкоджений автомобіль", - повідомив чоловік.

На місце прибула швидка медична допомога і лікарі оглянули тещу Ігоря Бойчука та його самого. Як повідомили інші жителі села в коментарі для "Сьогодні", вибух багатьох сильно налякав.

"Ми, як багато хто в нашому селі, злякалися. Потім побачили задимлення, стало зрозуміло, що щось сталося на газопроводі. З тривогою їхала на роботу, адже не зрозуміло, продовжаться вибухи чи ні", - розповіла місцева мешканка.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...