"Було яскраво": ЗСУ вдев'яте вдарили по окупантах у Чорнобаївці - туди орків тягне, наче медом намащено

Збройні сили України вночі 23 березня вдев'яте вдарили по аеропорту в Чорнобаївці на Херсонщині, де російські окупанти зберігають свою військову техніку. Про це повідомив радник президента України Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі їх крили з невеликими перервами години зо три. Чергові РСЗВ Смерч, які били Миколаєвом, сьогодні мовчали. Ймовірно, ця партія замовкла назавжди. Боєкомплект до них знищено, було яскраво. Завдяки значним запасам цього самого бк, концерт був із чудовим підсвічуванням та безліччю загорянь", - написав він.

Арестович зазначив, що російської техніки на аеродромі вже набагато менше, більшість пошкоджена від розривів боєприпасів. "Повною мірою можна стверджувати про успішний вихід чергової, 9-ї серії серіалу "Чорнобаївка", - додав він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...