Було лише 25: Помер учасник "Голосу країни" - його вбила тяжка хвороба

Помер український співак та учасник "Голосу країни" Євген Щавлінський. Артиста вбила тяжка хвороба, в нього був рак. Йому було 25 років, передають Патріоти України

"Сьогодні перестало битися серце Євгена Щавлінського, автора пісні "Зцілення" з першого збірного українського альбому "Він у всьому". Євген народився 12.11.1997 у місті Рівне. Свою першу авторську композицію він написав у 2014 році", - повідомляється на сторінці wholeheart в Instagram.

Відомо, що співак записав два альбоми під псевдонімом Shchavlinskyi. Також він займався саунд-продюсуванням та працював сесійним гітаристом.

"Про свою творчість говорив так: "Є пісні, що народжуються за 10 хвилин повністю, а ж інші, які пишуться місяцями і як пазл складаються з різних обставин та емоцій. Єдине, що спільне для пісень, які я можу назвати своїм мистецтвом, – це чесність". У 2021 році одружився з любов’ю всього його життя – Сарою, яка стала його підтримкою у боротьбі з непростою хворобою – раком, який на той момент вже сягнув четвертої стадії", - додали у релігійній організації.

Щавлінський у "Голосі країни"

Співак виступив на сліпих прослуховуваннях у 2 випуску 8 сезону музичного проекту "Голос країни". Там Щавлінський виконав пісню Sing.

Журі сподобався спів артиста. Проте до нього ніхто не повернувся. Сам Щавлінський тоді розповів, що це його не сильно засмутило, адже в нього вже була можливість заробляти на життя творчістю.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...